High Alpha Studio Company Structural Εξαγορασμένο από την Augeo

High Alpha Studio Company Structural Εξαγορασμένο από την Augeo

März 25, 2023 0 Von admin

ST. PAUL, MN (4 Οκτωβρίου 2022) αυξάνωπαγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία της πλατφόρμας αφοσίωσης και αφοσίωσης σε επιχειρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει αποκτήσει Κατασκευαστικός, μια ολοκληρωμένη τεχνολογία πλατφόρμας κοινότητας, κινητικότητας και συνδεσιμότητας για τη δέσμευση των εργαζομένων. Από την 1η Οκτωβρίου, η εξαγορά αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα μιας πολυετούς συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών που έχουν προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της δέσμευσης των εργαζομένων, της επαγγελματικής ανέλιξης και της οργανωτικής συνδεσιμότητας.

«Η εξέλιξη και η ανάπτυξη της Structural οδήγησαν στην ανάπτυξη μιας κορυφαίας στην αγορά κοινότητας και τεχνολογίας πλατφόρμας συνδεσιμότητας που συνδέει τους εργαζόμενους με τον εργοδότη τους και μεταξύ τους. Η τεχνολογία ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική επιχειρηματικής δέσμευσης και το σύνολο εργαλείων κοινωνικής αρχιτεκτονικής της Augeo», δήλωσε ο David Kristal, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Augeo. «Συγκεντρώνουμε τις ομάδες και την τεχνολογία μας για να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό, απαράμιλλο χαρτοφυλάκιο λύσεων στο χώρο εργασίας με προτεραιότητα τους ανθρώπους – ενεργοποιώντας τη δυναμική της Augeo ως παγκόσμιου ηγέτη στη δέσμευση στο χώρο εργασίας».

Η κοινότητα και η τεχνολογία σύνδεσης της Structural αναπτύσσονται μέσω της σουίτας εργαλείων αφοσίωσης στο χώρο εργασίας της Augeo που βασίζονται σε πλατφόρμα — υποστηρίζοντας περιεκτικές, αυθεντικές, ενοποιημένες και ουσιαστικές εμπειρίες στο χώρο εργασίας για διαφορετικές ομάδες εργαζομένων στις κορυφαίες μάρκες παγκοσμίως.

Η Kristal εξήγησε: «Τα τελευταία χρόνια της αναταραχής στο χώρο εργασίας υπογραμμίζεται η ανάγκη να δημιουργηθούν ισχυρότεροι, πιο συνδεδεμένοι, συνεργατικοί οργανισμοί. Οι υβριδικοί χώροι εργασίας απαιτούν νέες μορφές σύνδεσης, όπου οι άνθρωποι αισθάνονται την αίσθηση της ομάδας και χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον για συλλογική επιτυχία παγκοσμίως. Ομοίως, οι επωνυμίες επιδιώκουν να δημιουργήσουν διαδραστικές κοινότητες πελατών όπου μοιράζονται τη συνάφεια για πολύτιμα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι οργανισμοί θέλουν τα μέλη να οικοδομήσουν κοινότητα και να νιώθουν μεγαλύτερη αίσθηση του ανήκειν. Οι συνδυασμένες πλατφόρμες εμπειρίας, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας της Augeo και της Structural φέρνουν στην αγορά μια απαράμιλλη, πλήρως ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την ενεργοποίηση των συνδέσεων και την ενίσχυση της παραγωγικής κουλτούρας του οργανισμού».

«Η ένωση δυνάμεων με την Augeo θα μας επιτρέψει να ανυψώσουμε γρήγορα την ανάπτυξή μας», δήλωσε ο Scott Burns, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Structural. «Τα κοινά μας σημεία αποτελούν μια ολιστική προσέγγιση για τη δέσμευση στο χώρο εργασίας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους οργανισμούς να οικοδομήσουν συνδεδεμένες, ισχυρότερες και πιο παραγωγικές οργανωσιακές κουλτούρες. Οι κοινές μας αξίες παρέχουν ένα συναρπαστικό πλαίσιο επιτυχίας που βασίζεται στην ίδια φροντίδα και πάθος που έχουμε για τους πελάτες και τους πελάτες μας».

Αυτή η εξαγορά τοποθετεί επίσης την Augeo να αποτυπώνει καλύτερα τις εξελισσόμενες ευκαιρίες, καθώς οι εταιρείες αγκαλιάζουν τεχνολογίες που συνδέουν υπαλλήλους, συνεργάτες καναλιών, καταναλωτές, συνδρομητές και μέλη με τρόπους με γνώμονα το σκοπό. Μαζί, η Augeo και η Structural θα συνεχίσουν να διαμορφώνουν το μέλλον για πιο συνδεδεμένους χώρους εργασίας, ισχυρότερες κοινότητες και παραγωγικές οργανωτικές κουλτούρες.

###

Σχετικά με το Augeo

Η Augeo είναι παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες αφοσίωσης και αφοσίωσης στις επιχειρήσεις που οδηγούν σε εμπειρίες μετασχηματισμού και προωθούν ουσιαστικές συνδέσεις για υπαλλήλους, συνεργάτες καναλιών, καταναλωτές, συνδρομητές και μέλη σε όλους τους κλάδους. Ανυψώνουμε τη δέσμευση και ενισχύουμε τις σχέσεις για τους πελάτες μας μέσω της αφοσίωσης στο χώρο εργασίας, του βιωματικού μάρκετινγκ, της αφοσίωσης των πελατών και των λύσεων αφοσίωσης στα κρυπτονομίσματα. Με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας, η Augeo εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων εταιρειών του Fortune 500, που αντιπροσωπεύουν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία πλατφόρμας μας. Η αποστολή μας είναι να εμπνέουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν περισσότερα—μία αλληλεπίδραση, συναλλαγή και εμπειρία κάθε φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.augeomarketing.com.

Σχετικά με τη Δομική

Το Structural είναι μια πλατφόρμα ανακάλυψης που συνδέει μέλη, πελάτες ή υπαλλήλους για να δημιουργήσουν ισχυρότερους, πιο παραγωγικούς πολιτισμούς. Η Structural είναι ένας πλήρως ενοποιημένος τεχνολογικός συνεργάτης της Augeo, του οποίου η τεχνολογία κοινότητας και πλατφόρμας σύνδεσης έχει αναπτυχθεί στις πλατφόρμες αφοσίωσης και εμπειρίας στο χώρο εργασίας της Augeo. Το Structural χρησιμοποιεί οργανωτικά δεδομένα για να λανσάρει δυναμικούς καταλόγους και εσωτερικές αγορές ευκαιριών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να συνδέονται με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Το όραμα της Structural έχει τραβήξει την προσοχή των επενδυτών και των επιχειρηματικών οργανισμών. Ο συνιδρυτής της AOL Steve Case επένδυσε μέσω του ταμείου Rise of the Rest Seed της Revolution. Ο Scott Dorsey, ο συνιδρυτής του ExactTarget που έγινε το Salesforce Marketing Cloud, επένδυσε μέσω του High Alpha, ενός Venture Studio με έδρα την Ινδιανάπολη που σχεδιάζει και δημιουργεί εταιρείες λογισμικού B2B ως υπηρεσία με ιδρυτές παγκόσμιας κλάσης. Το High Alpha είναι ένα επιχειρηματικό στούντιο που βοήθησε στη συνίδρυση του Structural με τον Scott Burns το 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.structural.com.