Υψηλές επενδύσεις Alpha σε χρηματοδότηση Authenticx 20 εκατομμυρίων $ Series B

Υψηλές επενδύσεις Alpha σε χρηματοδότηση Authenticx 20 εκατομμυρίων $ Series B

März 24, 2023 0 Von admin

ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗΣ — 17 Ιανουαρίου 2023 — Authenticxτο νέο πρότυπο στην υγειονομική περίθαλψη για την ακρόαση των φωνών των πελατών σε κλίμακα, ανακοίνωσε σήμερα χρηματοδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων στη σειρά Β με επικεφαλής τον Blue Heron Capital με συμμετοχή των Beringea, Indiana Next Level Fund/50 South Capital Advisors, High Alpha, Mutual Capital Partners, Signal Peak Ventures, Allos Ventures, Elevate Ventures και M25.

Η επένδυση έρχεται μετά από ένα σημαντικό έτος ανάπτυξης για την Authenticx, η οποία σημείωσε αύξηση 2,5 φορές το ARR το 2022 και 64 νέους υπαλλήλους από τον Ιούλιο του 2021, πολλοί από τους οποίους εντάχθηκαν στα τμήματα καινοτομίας προϊόντων και πωλήσεων. Επιπλέον, η πελατειακή βάση της Authenticx διπλασιάστηκε τον τελευταίο χρόνο, με το χαρτοφυλάκιο πελατών της να περιλαμβάνει πλέον πέντε από τα 10 κορυφαίες παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες.

Authenticx’s λύση διαχείρισης ποιότητας εξουσιοδοτεί τους οργανισμούς να βαθμολογούν αυτόματα τις συνομιλίες του κέντρου επαφής, να εντοπίζουν τομείς βελτίωσης και ευκαιριών, να μειώνουν τον χρόνο επιβίβασης πρακτόρων, να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα και να προσφέρουν καλύτερο CX.

«Ακούγοντας σε κλίμακα, οι ηγέτες επιχειρήσεων μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι οι στρατηγικές που εφαρμόζουν στον οργανισμό τους υποστηρίζονται από δεδομένα που παράγονται από τα αυθεντικά λόγια των πελατών τους», είπε. Έιμι Μπράουν, Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της Authenticx. «Είτε εντοπίζουν τομείς απογοήτευσης για τους πελάτες είτε ακούνε καλά νέα, τα δεδομένα συνομιλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φέρουν επανάσταση στην εμπειρία του ασθενούς και να υπενθυμίσουν στο εργατικό δυναμικό τον ευγενή σκοπό τους. Με αυτήν τη χρηματοδότηση, θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να οδηγούμε την καινοτομία στη νοημοσύνη συνομιλίας και τη μηχανική μάθηση για να εξορθολογίσουμε το ταξίδι των ασθενών και να βοηθήσουμε το προσωπικό να κάνει το καλύτερο δυνατό έργο».

Τα ανεπιθύμητα σχόλια πελατών είναι μια πολύτιμη πηγή για τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης και επιστήμης της ζωής. Μετά από ανάλυση 100 εκατομμυρίων συνομιλιών με πελάτες υγειονομικής περίθαλψης Αναφορά 2022 Customer Voices in Healthcare, το Authenticx εντόπισε πολλαπλά θέματα που προκαλούν αναστάτωση στα κέντρα επικοινωνίας, όπως η αποτυχία παροχής αναμενόμενων πληροφοριών μέσω επανακλήσεων, οι καλούντες κολλημένοι μεταξύ δύο ή περισσότερων οντοτήτων υγειονομικής περίθαλψης και οι αντικρουόμενες πληροφορίες που προσφέρονται από διαφορετικές πηγές. Η πρόσβαση σε αυτές τις περιεκτικές πληροφορίες από πραγματικές συνομιλίες πελατών δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να αναπτύξουν αποτελεσματικές στρατηγικές για την αντιμετώπιση των απογοητεύσεων των πελατών.

Η Authenticx σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτό το κεφάλαιο για να αυξήσει περαιτέρω την πελατοκεντρικότητα στην υγειονομική περίθαλψη με:

  • Καινοτομία στη μηχανική μάθηση και τη μηχανική προϊόντων
  • Ενίσχυση των προσπαθειών πωλήσεων και μάρκετινγκ
  • Συνέχιση της επέκτασης της επιχείρησης

«Καθώς οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης επικεντρώνονται στη δημιουργία πελατοκεντρικών λύσεων, χρειάζονται έναν τρόπο να κατανοήσουν την αλήθεια του τι πραγματικά θέλουν οι πελάτες», είπε. Τομ Μπενεντέτι, Συνιδρυτής και Διευθύνων Συνεργάτης της Blue Heron Capital. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Authenticx και το στρατηγικό της όραμα, καθώς συνεχίζουν να ευθυγραμμίζουν τις επιχειρηματικές αποφάσεις με την εμπειρία των ασθενών».

Ως μέρος της επένδυσης, ο λειτουργικός σύμβουλος της Blue Heron Capital, Scott Sanner, θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Authenticx. Ο κ. Sanner είναι ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Citra Health Solutions και φέρνει σχεδόν 30 χρόνια σχετικής εμπειρίας στον κλάδο, έχοντας προηγουμένως ηγετικές θέσεις στην McKesson και την Change Healthcare.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της ισχυρής πλατφόρμας Authenticx περιλαμβάνουν το Πίνακας ελέγχου Eddy Effect και το λύση διαχείρισης ποιότηταςπου βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών εντοπίζοντας εμπόδια που εμποδίζουν το ταξίδι του πελάτη, παρέχοντας στις ομάδες πληροφορίες για να πουν ιστορίες βασισμένες σε δεδομένα, εντοπίζοντας τομείς βελτίωσης και ευκαιριών, μειώνοντας τον χρόνο επιβίβασης πρακτόρων, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και παρέχοντας καλύτερο CX.

«Η έγχυση κεφαλαίου μάς δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας και να γίνουμε η καλύτερη λύση για οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης που βασίζονται σε κέντρα επαφής», δήλωσε ο Μπράουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Authenticx βοηθά τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να βελτιώσουν το ταξίδι των πελατών, επισκεφτείτε το Authenticx.com.

Σχετικά με το Authenticx

Authenticx είναι το νέο πρότυπο για τον εξανθρωπισμό της νοημοσύνης συνομιλίας στην υγειονομική περίθαλψη με την ανάλυση εκατομμυρίων αλληλεπιδράσεων με πελάτες (όπως φωνή, συνομιλία ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την εμφάνιση καθηλωτικών και έξυπνων πληροφοριών σε κλίμακα. Η Authenticx ιδρύθηκε για να συγκεντρώσει, να αναλύσει και να ενεργοποιήσει δεδομένα αλληλεπίδρασης με τους πελάτες για να αναδείξει ευκαιρίες μετασχηματισμού στην υγειονομική περίθαλψη. Χρησιμοποιώντας υπάρχοντα δεδομένα που πιθανόν να αποθηκεύονται και να αγνοούνται στον οργανισμό σας, το Authenticx αποκαλύπτει κρυμμένα εμπόδια, κίνητρα και στρατηγικές, ώστε οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης να μπορούν να λαμβάνουν σίγουρες αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.