Το Crypto Rally δεν έχει τελειώσει σύμφωνα με αυτό το διάγραμμα

Το Crypto Rally δεν έχει τελειώσει σύμφωνα με αυτό το διάγραμμα

März 18, 2023 0 Von admin

Το Bitcoin σημείωσε σήμερα το υψηλό της Τρίτης, ένα πιθανό σενάριο για το οποίο έγραψα στις 15 Μαρτίου.

Όπως αναφέρθηκε, τα μακριά φυτίλια σπάνια δεν γεμίζουν με BTC και το μακρύ επάνω φυτίλι της Τρίτης στο ημερήσιο διάγραμμα δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Το Ethereum δοκιμάζει και πάλι τη γραμμή τάσεων του Σεπτεμβρίου 2021 σήμερα και τα υψηλά του Φεβρουαρίου.

Τελείωσε λοιπόν η αντλία κρυπτογράφησης;

Αν και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, το γράφημα της συνολικής αξίας αγοράς κρυπτονομισμάτων (TOTAL) λέει ότι αυτό το ράλι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Το TOTAL εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο δείχνει ένα τεράστιο εύρος που εμφανίζεται από τον Ιούνιο.

ΣΥΝΟΛΟ εβδομαδιαίο χρονικό πλαίσιο

Σημειώστε ότι η κορυφή του εβδομαδιαίου εύρους είναι η προηγούμενη υποστήριξη εύρους κατά την τελευταία φάση της ανοδικής αγοράς 2021.

Δεδομένου του πόσο αδυσώπητη ήταν η αγορά κρυπτονομισμάτων στα πρόσφατα υψηλά, μια επανάληψη της αντίστασης εύρους στα $1,18T φαίνεται πιθανή.

Ωστόσο, ακόμη και το TOTAL εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεπεράσει την περιοχή αντίστασης $1,08T έως $1,10T.

Αλλά αν μπορεί να καθαρίσει αυτήν την περιοχή στα υψηλότερα χρονικά πλαίσια, μια μετάβαση στα υψηλά εύρους στο παραπάνω γράφημα θα ήταν άλλο 7,5% ανοδική.

Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σύντομα, όπως αυτό το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεδομένης της σχετικής ισχύος του Bitcoin τον τελευταίο καιρό, αυτό θα μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ένα άλλο 5-10% ανοδικό για το BTC.

Και όταν το συγκρίνω με το διάγραμμα Bitcoin, ένα άλλο 5-10% υψηλότερο τοποθετεί το BTC στην περιοχή των 28.000 $ έως 29.000 $, επίσης το εύρος χαμηλών τιμών μεταξύ των αρχών του 2021 και των μέσων του 2022.

ΣΥΝΟΛΟ ημερήσιου χρονικού πλαισίου