Το πολύχρωμο ταξίδι των διαδικτυακών κουλοχέρηδων από την αρχή της εμφάνισής τους – Metropol Home

Το πολύχρωμο ταξίδι των διαδικτυακών κουλοχέρηδων από την αρχή της εμφάνισής τους – Metropol Home

Februar 19, 2023 0 Von admin

Θα εξετάσουμε το πολύχρωμο ταξίδι των διαδικτυακών κουλοχέρηδων από την έναρξή τους στα τέλη του 1800 στο παραπάνω άρθρο. Εκείνη την εποχή ένας μηχανικός από τη Βαυαρία ονόματι Charles Fey εφηύρε τον πρώτο «κουλοχέρη».

Στην αρχή, ο διαδικτυακός κουλοχέρης που γνωρίζουν οι φίλοι σήμερα ετοίμασε μια ζοφερή ιστορία.

Αν θέλετε να μάθετε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες του στοιχήματος είχαν ένα μηχάνημα που ονομαζόταν The Card Machine. Αυτό το μηχάνημα δημιουργήθηκε από τους Sittman και Pitt πριν από λίγες μέρες το 1891.

Πριν 1 χρόνο

Ο πρώτος διαδικτυακός κουλοχέρης „The Card Machines“

Το Card Machine περιέχει πέντε κουβάδες που χωρούν συνολικά 50 όψεις καρτών πόκερ και βασίζεται στο παιχνίδι των καρτών πόκερ. Μετά κάποιος έβαζε ένα νόμισμα και τραβούσε το μοχλό, το μηχάνημα ξεκινούσε περιστρέφοντας το τύμπανο. Δεν υπάρχει μηχανικός μηχανισμός πληρωμής έτσι ώστε το έπαθλο να εξαρτάται από τα αποτελέσματα που έχουν επιλεγεί.

Ένα νικητήριο χέρι ή ένα ζευγάρι Kings μπορεί να σας κερδίσει μια δωρεάν μπύρα, ενώ μια μεγάλη νίκη όπως το royal flush θα σας κερδίσει πούρα. Τα τύμπανα μπορούν επίσης να αναδιαταχθούν για να μειωθεί η πιθανότητα του παίκτη. Οι μηχανικές πληρωμές για αυτόν τον τύπο εργαλείου είναι κρίσιμες λόγω όλης της μεταστοιχείωσης των αποτελεσμάτων. Τα νέα μηχανήματα που έχουν μηχανική απόδοση πρέπει να χρησιμοποιούν λιγότερα περιστρεφόμενα τύμπανα.

#1. ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Το Σαν Φρανσίσκο στα τέλη του 1800 ήταν μια άτακτη λίμνη χρυσού με σαλούν, https://sipil.ub.ac.id/assets/css/ οίκοι ανοχής, μαγαζιά lisong, honky tonk, φυσικά τζόγος. Τα μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών όπως το Sittman και το Pitt’s Card Machine λειτουργούν πολύ καλά.

Εκείνη την εποχή, ένας Βαυαρός μηχανικός με το όνομα Τσαρλς Φέι είχε τη δυνατότητα να δει τις δυνατότητες των μηχανών τυχερών παιχνιδιών και στο υπόγειο της πολυκατοικίας του στο Μπέρκλεϊ, κατασκεύασαν μόνοι τους τη μηχανή. Ξεκινώντας από το The Horseshoe στη συνέχεια 4-11-44. Αυτό το τελευταίο όργανο με μόνο επιτυχία.

Στη συνέχεια, το 1898 ο Fey κατασκεύασε μια μοναδική μηχανή που ονομάζεται Card Bell που θα άλλαζε για πάντα το πρόσωπο του τζόγου. Αυτό το μηχάνημα δέχεται τρεις τροχούς, πληρωμές σε κλιμακωτές, με αυτόματο σύστημα πληρωμής. Η σχεδιαστική πτυχή που διέπει τη βιομηχανία των κουλοχέρηδων από την εποχή των ηλεκτρονικών και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε ορισμένα μέρη ακόμη και σήμερα. Ο κίνδυνος είναι ότι ο Charles Fey θεωρείται παγκοσμίως ο δημιουργός του κουλοχέρη.

Το Card Bell είχε το σύμβολο του διαδικτυακού πόκερ που έπαιζε αρχικά και στους τρεις τροχούς, αλλά ένα χρόνο μετά ο Fey άλλαξε τη δυνατότητα για να συμπεριλάβει αστέρια και κουδούνια και μετονόμασε τη μηχανή σε Liberty Bell.

Οι διαδικτυακοί κουλοχέρηδες πληρώνουν μεγάλα ποσά

Ακολούθησαν πολλές διαφορετικές παραλλαγές του Liberty Bell. Οι εικόνες γεύσης χρησιμοποιούνται ως σύμβολα στους τρεις τροχούς αντί για τα αστέρια και τους συναγερμούς του Fey. Οι σημερινοί κουλοχέρηδες συχνά διαθέτουν το σύμβολο κερασιού αντί για το δημοφιλές πεπόνι από εκείνες τις πρώτες μέρες. Η εντύπωση BAR που έγινε πρόσφατα κοινή στα παιχνίδια κουλοχέρη προήλθε αρχικά από το πρώιμο λογότυπο της Bell-Fruit Gum Company.

Λόγω του τελευταίου συμβόλου, οι κουλοχέρηδες στην Αγγλία σήμερα αναφέρονται με αγάπη ως «μηχανές φρούτων». Από τον Καναδά και την Αμερική συνήθως ονομάζονται απλά «κουλοχέρηδες», ενώ η Σκωτία είναι «κουλοχέρη» στη συνέχεια στην Αυστραλία «μηχανές πόκερ» ή «pokies». Ένας από τους παλιούς όρους αργκό για τους κουλοχέρηδες είναι «One Armed Bandit». Πριν από τον ηλεκτρομαγνήτη (και το κουμπί), ο κύλινδρος περιστρεφόταν τραβώντας έναν μοχλό, ή έναν βραχίονα, για να βρεθεί στην επιρροή. Και φυσικά, αυτό το όργανο «έκλεψε» από τους λιγότερο τυχερούς παίκτες τα νομίσματα του στοιχηματιστή. Πολλά κομψά μηχανήματα έχουν ακόμα μοχλούς «κληρονομιάς» στις άκρες, καθώς και κουμπιά.

2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ κουλοχέρηδες

Ο πρώτος ηλεκτρομηχανικός προηγμένος κουλοχέρης επινοήθηκε το 1963. Αυτό το μηχάνημα ξεκίνησε υπό ανάπτυξη από τον Bally, το μηχάνημα έγινε γνωστό ως Money Honey και η αυτόματη πληρωμή έλαβε περίπου 500 νομίσματα.

τρία. ΒΙΝΤΕΟ κουλοχέρηδες

Ο πρώτος αληθινός κουλοχέρης βίντεο αναπτύχθηκε το 1976 από τον Walt Fraley ο οποίος τον ονόμασε το ψευδώνυμο Fortune Coin. Το πρωτότυπο εγκαθίσταται σε αυτό το ερμάριο του μηχανήματος μέχρι να είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει την πλήρη ισχύ. Έφτασαν μονάδες αρχική παραγωγή λανσαρίστηκε στο Λας Βέγκας. Μετά από αυτό, ήταν θέμα χρόνου όταν η τεχνολογία κατέστησε δυνατή τη σύνδεση διαφόρων παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Ο πρώτος προοδευτικός κουλοχέρης, ονόματι Megabucks, εφευρέθηκε το 1986 από την εταιρεία δημιουργίας κουλοχέρηδων IGT. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μυστικά για να κερδίζετε σε κουλοχέρηδες. Δείτε το άρθρο μας Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα κουλοχέρηδες.

4. Κουλοχέρη Online

Η έλευση του Διαδικτύου τη δεκαετία του 1990 σε συνδυασμό με πιο έξυπνους και ισχυρότερους υπολογιστές δημιούργησαν τον κόσμο των διαδικτυακών κουλοχέρηδων. Σήμερα, τα διαδικτυακά καζίνο αγγίζουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό παικτών που φέρνουν τη διασκέδαση με κουλοχέρη στο σπίτι οποιουδήποτε. Οι πάροχοι λογισμικού προωθούν συνεχώς τα πλεονεκτήματα στην αναζήτηση των παικτών για τις πιο ενδιαφέρουσες, εκπληκτικές και πρωτότυπες μηχανές χρήσης.