Τα υψηλά Alpha προηγούνται στον κύκλο σπορών της Pimly $5 εκατομμυρίων

Τα υψηλά Alpha προηγούνται στον κύκλο σπορών της Pimly $5 εκατομμυρίων

März 23, 2023 0 Von admin

Indianapolis, IN – 7 Φεβρουαρίου 2023Πιμλίτο πρώτο Product Cloud που έγινε ποτέ, κάνει το Salesforce την πηγή της αλήθειας για κρίσιμες πληροφορίες προϊόντων, επιτρέποντας στους υπαλλήλους, τους υποψήφιους πελάτες, τους συνεργάτες και τους πελάτες να γίνουν ειδικοί στις πληροφορίες προϊόντων.

Ο Mike Milburn εγκατέλειψε το ρόλο του ως Chief Customer Officer εργαζόμενος για τον Marc Benioff στη Salesforce και συνεργάστηκε με τον βετεράνο αρχιτέκτονα και επιχειρηματία Salesforce, ιδρυτή της Etherios and Aleysian, Mike Dannenfeldt για να επαναπροσδιορίσει τη Διαχείριση Πληροφοριών Προϊόντος. Η πλατφόρμα είναι πλέον ζωντανή και γενικά διαθέσιμη στο Salesforce AppExchange.

«Τα περισσότερα εργαλεία Διαχείρισης Πληροφοριών Προϊόντος (PIM) στην αγορά εισάγουν ένα ακόμη σιλό δεδομένων σε έναν οργανισμό στον οποίο έχει πρόσβαση μόνο ένας μικρός αριθμός εργαζομένων», σημειώνει ο συνιδρυτής Mike Dannenfeldt. «Φέρνοντας μια προβολή 360 μοιρών των πληροφοριών προϊόντος στο Salesforce CRM, η Pimly επιλύει το πρόβλημα του σιλό δεδομένων και διανέμει πάντα ενεργές, πάντα ακριβείς πληροφορίες προϊόντος σε όλους τους μετόχους της εταιρείας που οδηγούν σε αποτελέσματα».

«Στη Salesforce, διαταράξαμε τις παγκόσμιες Βιομηχανίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Υπηρεσιών Επιτόπου και το κάνουμε ξανά με την Pimly», λέει ο Mike Milburn. „Το Salesforce είναι μια απίστευτη πλατφόρμα, αφού το Pimly είναι χτισμένο σε πυρήνα, (Sales Cloud, Service Cloud, Lightning Commerce, Order Management, κ.λπ.) κάθε χρήστης μπορεί να έχει τα οφέλη του Pimly με κλικ και όχι με κωδικό.“

Η αποστολή της Pimly να χτίσει την επόμενη μεγάλη εταιρεία B2B SaaS, με έδρα το Σικάγο, έγινε δεκτή με τόσο ενθουσιασμό που η Pimly ολοκλήρωσε έναν κύκλο 5 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής τον Mike Fitzgerald και την High Alpha. Άλλοι επενδυτές στον γύρο είναι οι Hyde Park Angels, η Handshake Ventures και ο Dan Dal Degan (CEO της SpringCM και πρώην Salesforce EVP Sales).

Ο Mike Fitzgerald, Partner στο High Alpha μοιράστηκε, «Ο Mike και ο Mike είναι αποδεδειγμένοι κατασκευαστές επιχειρήσεων που έχουν περάσει χρόνια θέτοντας τα θεμέλια για αυτήν την επιχείρηση. Το όραμά τους για το Pimly βασίζεται στην εμπειρία εξυπηρέτησης εξελιγμένων πελατών σε όλο το οικοσύστημα Salesforce που χρειάζονται μια νέα λύση για τη διαχείριση πληροφοριών προϊόντων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οδηγούμε την επένδυση και υποστηρίζουμε την ομάδα».

«Η Pimly έχει μια εξαιρετική ομάδα που αναστατώνει μια ταχέως αναπτυσσόμενη και δυναμική αγορά», δήλωσε ο Erik Severinghaus, επικεφαλής της συμφωνίας HPA. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί τους για να μεταμορφώσω τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα ψηφιακά».

Η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στην Pimly να προωθήσει περαιτέρω ανάπτυξη στις ομάδες Go-to-Market και Product. Η Pimly θα προωθήσει την τεχνολογία της στα Salesforce Clouds Sales, Service, Commerce και Industry για να προσφέρει επιτυχία στους πελάτες.

Η Seedbox Solution, μια καινοτόμος εταιρεία στον κλάδο της γεωργικής συσκευασίας, επέλεξε την Pimly για το πρώτο της Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών Προϊόντων. Ο Joe Waldman, Διευθυντής Ανάπτυξης για το Seedbox Solution, δήλωσε: «Τυποποιήσαμε το CRM στο Salesforce και έπρεπε να ενεργοποιήσουμε τις ομάδες Πωλήσεων και Υπηρεσιών για τα προϊόντα μας. Το Pimly παρέχει έναν απλό τρόπο για να ενοποιήσουμε όλες τις πληροφορίες προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, τεχνικών προδιαγραφών και πληροφοριών εγκατάστασης σε ένα σύστημα. Το DNA του Seedbox είναι το εύρος των προϊόντων συσκευασίας σπόρων. Η Pimly προωθεί τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, έχοντας αυτά τα δεδομένα προσβάσιμα σε κάθε εργαζόμενο 24×7.“

Σχετικά με την Pimly

Το Pimly είναι μια σύγχρονη λύση Διαχείρισης Πληροφοριών Προϊόντος, που φέρνει όλες τις πληροφορίες του προϊόντος σας στο Salesforce για εύκολη διαχείριση και χρήση πληροφοριών προϊόντων και ψηφιακών στοιχείων στα σύννεφα Salesforce. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εμπειρίες πελατών παγκόσμιας κλάσης, επειδή κάθε μέλος της ομάδας που αντιμετωπίζει πελάτες βλέπει τις ίδιες, ακριβείς πληροφορίες. Επίσκεψη pimly.co για περισσότερες πληροφορίες ή μεταβείτε στο Pimly στο Salesforce AppExchange για να ξεκινήσετε τώρα.

Σχετικά με το High Alpha

Η High Alpha είναι ένα κορυφαίο επιχειρηματικό στούντιο που συλλαμβάνει, λανσάρει και κλιμακώνει εταιρείες B2B SaaS επόμενης γενιάς. Η εταιρεία με έδρα την Ινδιανάπολη, η οποία ιδρύθηκε το 2015 από τους βετεράνους τεχνολογίας Scott Dorsey, Eric Tobias, Mike Fitzgerald και Kristian Andersen, πρωτοστάτησε στο μοντέλο του venture studio. Μέχρι σήμερα η High Alpha έχει συγκεντρώσει 250 εκατομμύρια δολάρια σε τρία κεφάλαια από κορυφαίους επενδυτές επιχειρηματικού λογισμικού και έχει ξεκινήσει και επενδύσει σε περισσότερες από 70 νεοφυείς επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Lessonly, Socio, Attentive, SalesLoft, Zylo, Terminus, The Mom Project, Rheaply, LogicGate, MetaCX, Μαντολίνο, project44 και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το highalpha.com ή ακολουθήστε το στο Twitter @highalpha.

Σχετικά με το HPA

Η HPA είναι κορυφαίος επενδυτής πρώιμου σταδίου. Το μοντέλο μας People First αξιοποιεί την παγκόσμιας κλάσης λειτουργική τεχνογνωσία, ένα ισχυρό επιχειρηματικό δίκτυο και επιχειρηματικά κεφάλαια για να τροφοδοτήσει την επιτυχία εκκίνησης. Ως αποτέλεσμα, οι ιδρυτές μας μετατρέπουν τις επιχειρήσεις τους σε ηγέτες του κλάδου, οι επενδυτές μας αποφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις στην κατηγορία τους και η κοινότητά μας βιώνει τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη.