Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε με επιτυχία τα πακέτα για το κολέγιο

Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε με επιτυχία τα πακέτα για το κολέγιο

Juni 15, 2018 0 Von admin
Συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε με επιτυχία τα πακέτα για το κολέγιο

Lorelyn Medina / Shutterstock.com

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση υποβλήθηκε στο Student Caffé από την Julie Williams. Θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε για την υποβολή της και να την πιστέψουμε ως συγγραφέα αυτής της ανάρτησης ιστολογίου.

Όταν ετοιμάζεστε να πάτε στο κολέγιο, πρέπει να αποφασίσετε τι θα πάρετε μαζί σας και τι θα αφήσετε πίσω σας. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα τρομακτικό έργο, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να είναι. Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να παραλείπετε όλα όσα δεν χρειάζεστε πραγματικά. Στην ουσία, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να γίνετε μινιμαλιστής. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλα τα υπάρχοντά σας, αλλά θα κάνει το ταξίδι από και προς την πανεπιστημιούπολη πολύ πιο εύκολο.

Επιδιώξτε να πάρετε όλα τα είδη σας (ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη κουζίνας κ.λπ.) σε μία ή δύο μεγάλες βαλίτσες, ή μια βαλίτσα και ένα μπαούλο. Θα έχετε άφθονο χώρο για να συσκευάσετε τα πράγματα που χρειάζεστε, αλλά όχι πολύ λίγο χώρο για να μην μπορείτε να συσκευάσετε ένα ή δύο επιπλέον αντικείμενα που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Αυτό είναι που πολλά από αυτά ειδικοί μαθητές το έκανε, και κανένας από αυτούς δεν φαίνεται να είχε κανένα πρόβλημα μόλις έφτασαν στην πανεπιστημιούπολη—απλώς διαβάστε τις ιστορίες τους! Είχαν τα απαραίτητα και πέρα ​​από αυτό, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα που είναι απολύτως απαραίτητα.

Φυσικά, θα χρειαστείτε ρούχα, προμήθειες πλυντηρίου, χειμερινά ή καλοκαιρινά ρούχα (ανάλογα με το πού πηγαίνετε), σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες και πετσέτες. Θα θέλετε να φέρετε (ή να αγοράσετε μόλις φτάσετε) προϊόντα περιποίησης, σνακ και σχολικά είδη. Αλλά εκτός από αυτήν την πολύ σύντομη λίστα, τι άλλο είναι σημαντικό να φέρετε στην πανεπιστημιούπολη;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Εάν κοιμάστε ελαφρά… φέρτε κουρτίνες συσκότισης. Ο τακτικός ύπνος είναι τόσο σημαντικός για τους φοιτητές. θα ζήσετε μια απαιτητική ζωή ανάμεσα στο να μελετάτε, να κάνετε τεστ, να γράφετε εργασίες και να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Πολλές πανεπιστημιουπόλεις είναι καλά φωτισμένες, οπότε αν το φως είναι κάτι που θα σας εμποδίσει να κοιμηθείτε καλά, οι κουρτίνες συσκότισης είναι απαραίτητες. Θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκλείσετε κάποιο θόρυβο, εάν το παράθυρο του κοιτώνα σας βλέπει σε διάδρομο ή πολυσύχναστο δρόμο.

Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε… σκεφτείτε να φέρετε τα δικά σας πιάτα στο κολέγιο. Ακόμα κι αν δεν ζείτε σε μια φανταχτερή σουίτα ή αρχοντικό με τη δική του κουζίνα, πολλοί κοιτώνες έχουν κοινόχρηστες κουζίνες που είναι ανοιχτές σε όλους τους φοιτητές. Επιπλέον, το να τρώτε από τα δικά σας μπολ και από τα δικά σας πιάτα κάνει τα πράγματα να φαίνονται λίγο πιο οικεία και ανακουφιστικά. Η πραγματικότητα είναι ότι πιθανότατα θα φτιάχνετε πολύ καφέ, θα τρώτε πολλά τοστ και θα φτιάχνετε πολλά mac and cheese στο φούρνο μικροκυμάτων (διαβάστε: φέρτε μια κούπα, ένα πιάτο και ένα μπολ). Τα πραγματικά πιάτα είναι μια ωραία πινελιά και θα σας γλιτώσουν από το να χρειαστεί να αγοράσετε πολλά χάρτινα ποτήρια και πιάτα.

Εάν δεν μπορείτε να εστιάσετε όταν έχει θόρυβο… φέρτε ακουστικά ή ακουστικά ακύρωσης θορύβου. Εκτός και αν ζείτε σε ήσυχο πάτωμα, οι κοιτώνες μπορεί να είναι δυνατοί. Άλλοι μαθητές μπορεί να θέλουν να μιλήσουν, να παίξουν παιχνίδια, να παρακολουθήσουν ταινίες ή να αφήσουν τις πόρτες τους ανοιχτές στους περαστικούς την ίδια στιγμή που προσπαθείτε να μελετήσετε ή να γράψετε μια εργασία. Είναι πολύ καλό να χρειάζεται ηρεμία και ησυχία για να εργαστείς, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις από όλους τους άλλους να σιωπούν. Δυστυχώς, τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε την ηρεμία που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να παραμείνετε οργανωμένοι… αγοράστε μια ωραία τσάντα βιβλίων, ή δύο. Μην ξεχνάτε ότι το κολέγιο είναι παρόμοιο με το γυμνάσιο, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε καθημερινά σημειωματάρια, σχολικά βιβλία και άλλο υλικό από και προς την τάξη. Η τσάντα σας θα πρέπει να μπορεί να φιλοξενήσει τον φορητό υπολογιστή, τα σημειωματάρια, τον προγραμματιστή και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά. Εάν έχετε μια εργασία μερικής απασχόλησης, μπορεί να θέλετε να πάρετε μια ξεχωριστή τσάντα για τα κλειδιά, τα σνακ, το τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε στη δουλειά σας. Με δύο ξεχωριστές τσάντες (μία για το σχολείο και μια για τη δουλειά), δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε τα υπάρχοντά σας κάθε φορά που πηγαίνετε στο μάθημα ή έχετε βάρδια. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι δεν θα τοποθετήσετε ποτέ κανένα βασικό στοιχείο.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης… μην αφήσετε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι σας να πάει χαμένος. Υπάρχει πολύς χώρος από κάτω και δεν χρειάζεται να φράξετε την συρταριέρα σας με βρώμικα ρούχα, επιπλέον πετσέτες ή ανταλλακτικά προϊόντα περιποίησης. Κατευθυνθείτε στο Target ή στο Bed Bath and Beyond και αγοράστε έναν ή δύο κοντές, πλαστικούς κάδους αποθήκευσης που θα γλιστρούν ακριβώς κάτω από το κρεβάτι σας. Είναι η τέλεια τοποθεσία για αντικείμενα που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε τόσο συχνά, καθώς τα κρύβει από τη μέση. Ωστόσο, εξακολουθεί να παρέχει εύκολη πρόσβαση στα επιπλέον πουλόβερ, τις κουβέρτες ή το πλύσιμο προσώπου σας όταν το χρειάζεστε.

Αν διαπιστώσετε ότι έχετε ξεχάσει κάτι αφού φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη, μην το ιδρώνετε. Το Amazon απέχει μόλις ένα κλικ, αλλά προτού αγοράσετε, αναρωτηθείτε αν πρόκειται πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το αντικείμενο. Μην αγοράζετε πράγματα που θα ακαταστήσουν τη ζωή σας και τα χρησιμοποιήσετε μία φορά πριν τα πετάξετε στην άκρη. Θυμηθείτε, το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να φέρετε στο κολέγιο είναι μια θετική στάση. Όχι μόνο θα διευκολύνει την προσαρμογή στη ζωή στο κολέγιο και τη ζωή μόνος σας, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε νέους φίλους!