Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε κοιτώνα για φοιτητές

Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε κοιτώνα για φοιτητές

Juli 11, 2018 0 Von admin
Πού θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε κοιτώνα για φοιτητές

Kanashkin Evgeniy / Shutterstock.com

Είτε φεύγετε για το κολέγιο για να ζήσετε σε κοιτώνα για πρώτη φορά είτε μετακομίζετε στο δικό σας διαμέρισμα έξω από την πανεπιστημιούπολη, η λίστα με τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε είναι μεγάλη! Ευτυχώς, κάναμε την έρευνα για εσάς και βρήκαμε τα καλύτερα μέρη για να βρείτε εξαιρετικές προσφορές για όλα τα είδη των πραγμάτων, από πολύ μακριά διπλά φύλλα έως έναν ολοκαίνουργιο φορητό υπολογιστή. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε (ή απλώς θέλετε να ελέγξετε ξανά ότι δεν έχετε ξεχάσει τίποτα), εδώ είναι Λίστα συσκευασίας Ultimate College Dorm!

Αν και οι κοιτώνες είναι συνήθως επιπλωμένοι (συζήτηση με το σχολείο σας για να μάθετε τι ακριβώς περιλαμβάνεται σε κάθε δωμάτιο), τα διαμερίσματα συνήθως δεν το κάνουν. Έτσι, αυτό που θα χρειαστείτε θα διαφέρει ανάλογα με το αν θα βρίσκεστε σε μονόκλινο κοιτώνα με κοινόχρηστα μπάνια στο διάδρομο, σε κοιτώνα τύπου σουίτας με μπάνιο και κουζίνα που μοιράζονται μια χούφτα συγκατοίκων ή σε ένα διαμέρισμα.

Για να λάβετε τις καλύτερες προσφορές για όλες τις ανάγκες του κοιτώνα ή του διαμερίσματός σας, ψωνίστε και ελέγξτε τις τιμές σε μερικά καταστήματα πριν λάβετε μια απόφαση αγοράς. Οι εκπτώσεις στο σχολείο ξεκινούν συνήθως από τα μέσα έως τα τέλη Ιουλίου και διαρκούν μέχρι τον Αύγουστο, οπότε προσέξτε τις σύντομα. Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας προσφορές για κοιτώνα μαζί μας!