Ο Μπάιντεν παίρνει βαθμό αποτυχίας για την παράταση ανακούφισης φοιτητικού δανείου

Ο Μπάιντεν παίρνει βαθμό αποτυχίας για την παράταση ανακούφισης φοιτητικού δανείου

August 15, 2022 0 Von admin

Το χρονοδιάγραμμα είναι το παν και η συγκυρία του Μπάιντεν για την πληρωμή ομοσπονδιακού φοιτητικού δανείου και το πάγωμα των τόκων ήταν απαίσια.

Για να είμαστε δίκαιοι, οποιαδήποτε απόφαση για την ελάφρυνση του φοιτητικού δανείου θα είναι αμφιλεγόμενη. Όλη η άλλη ανακούφιση από την πανδημία έληξε εδώ και πολύ καιρό, αλλά Οι περισσότεροι δανειολήπτες δεν είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις πληρωμές.

Όποια απόφαση κι αν πάρει τελικά ο Μπάιντεν, πολλοί άνθρωποι (ψηφοφόροι) θα είναι θυμωμένοι.

Ακόμη και όταν βαθμολογήθηκε σε μια γενναιόδωρη καμπύλη, η κυβέρνηση Μπάιντεν εξακολουθούσε να έχει βρει έναν τρόπο να αποτύχει στην απόφαση για την επέκταση του φοιτητικού δανείου.

Σημαντικές αλλαγές δεν πρέπει να συμβούν την τελευταία στιγμή

Τα φοιτητικά δάνεια είναι ένα τεράστιο οικονομικό εγχείρημα για πολλές αμερικανικές οικογένειες. Η εύρεση χρημάτων στον προϋπολογισμό για την επανεκκίνηση των πληρωμών θα είναι ένας αγώνας σε πολλά σπίτια.

Ένας τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει η κυβέρνηση θα ήταν να δώσει πολλές ειδοποιήσεις για το πότε θα γίνει η επανεκκίνηση.

Απέχουμε τώρα έναν μήνα από την προγραμματισμένη επανεκκίνηση και οι δανειολήπτες δεν γνωρίζουν ακόμη εάν οι πληρωμές θα επαναληφθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Η καθοδήγηση που δίνεται στους εξυπηρετητές από την κυβέρνηση Μπάιντεν υπαινίσσεται έντονα ότι έρχεται άλλη μια παράταση. Εάν η επανεκκίνηση της αποπληρωμής γίνει την 1η Σεπτεμβρίου, πολλοί δανειολήπτες θα τυφλωθούν.

Ακόμα κι αν ο Μπάιντεν δώσει παράταση την τελευταία στιγμή για την ελάφρυνση του φοιτητικού δανείου, πληγώνει τις πολλές οικογένειες που πανικοβλήθηκαν και θυσιάστηκαν για να προετοιμαστούν για έναν λογαριασμό που δεν ερχόταν.

Η αναμονή κάνει χειρότερη την εξυπηρέτηση φοιτητικού δανείου

Κατά τη διάρκεια της παύσης πληρωμών και τόκων, πολλοί υπάλληλοι των φοιτητικών δανείων μείωσαν το προσωπικό.

Όταν γίνει η επανεκκίνηση, οι δανειολήπτες θα κατακλύσουν τους εξυπηρετητές με κλήσεις και ερωτήσεις.

Για να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους, οι σέρβις θα πρέπει να προσλάβουν, να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν αρκετό προσωπικό για να χειριστούν μεγάλο όγκο κλήσεων δανειοληπτών. Αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο.

Εάν οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης δεν είναι προετοιμασμένοι για την επανεκκίνηση, οι δανειολήπτες είναι και πάλι το θύμα. Οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής και οι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών κάνουν την αποπληρωμή πιο δύσκολη.

Συμβουλή Sherpa: Ακόμη και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, η επανεκκίνηση της αποπληρωμής είναι πιθανό να είναι ένα τεράστιο χάος με τους εξυπηρετητές.

Οι δανειολήπτες θα πρέπει να περιμένουν μεγάλους χρόνους αναμονής και απογοήτευση. Εάν μπορείτε, λάβετε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις για το φοιτητικό δάνειο πριν ξεκινήσει η επανεκκίνηση.

Μια κακή επανεκκίνηση βλάπτει όλους τους φορολογούμενους

Οι δανειολήπτες φοιτητικών δανείων οφείλουν στην κυβέρνηση πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια για τα φοιτητικά τους δάνεια.

Ενώ υπάρχουν πολύ ισχυρές απόψεις για το πώς η κυβέρνηση πρέπει να χειριστεί το φοιτητικό χρέος, υπάρχει ένα γεγονός στο οποίο σχεδόν όλοι μπορούν να συμφωνήσουν: Η κακή διαχείριση του φοιτητικού χρέους βλάπτει τους δανειολήπτες και τους φορολογούμενους.

Εάν οι δανειολήπτες δεν μπορούν να λάβουν καθοδήγηση από τους υπευθύνους εξυπηρέτησης δανείων τους, είναι πιο πιθανό να παραβλέψουν ή να αθετήσουν τα δάνειά τους. Όταν συμβαίνει αυτό, είναι καταστροφικό για τον δανειολήπτη και κακό για τον φορολογούμενο.

Μια καλά σχεδιασμένη επανεκκίνηση θα αύξανε τις δυνατότητες των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και θα μείωνε τον αριθμό των δανειοληπτών που υστερούν στα φοιτητικά τους δάνεια.

Πώς μοιάζει μια καλά προγραμματισμένη επανεκκίνηση αποπληρωμής φοιτητικού δανείου

Οι δανειολήπτες, οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης και οι φορολογούμενοι αξίζουν όλοι κάποια βεβαιότητα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επιχείρησε αυτή την προσέγγιση στα τέλη του 2021. Όταν παρέτεινε την ελάφρυνση τον Αύγουστο του 2021, είπαν ότι ήταν η τελική παράταση και ότι η αποπληρωμή θα ξαναρχόταν σίγουρα στις 31 Ιανουαρίου 2022. Η παραλλαγή Delta κατέστησε αναγκαία την παράταση μέχρι την 1η Μαΐου , 2022.

Σε αυτό το σημείο, ο Μπάιντεν πρέπει να επιλέξει μια ημερομηνία και να μείνει σε αυτήν. Δώστε άφθονο χρόνο στους δανειολήπτες και στους εξυπηρετητές για να προετοιμαστούν για την επανεκκίνηση. Μην δίνετε υποδείξεις και μην αφήνετε κανένα χώρο ανοιχτό για την πιθανότητα άλλης επέκτασης. Χρειαζόμαστε βεβαιότητα.

Επειδή ο Μπάιντεν περίμενε τόσο πολύ, η επανεκκίνηση την 1η Σεπτεμβρίου δεν συμβουλεύεται.

Δεν πρέπει να υπάρχει σασπένς ή μυστήριο όσον αφορά την αποπληρωμή του φοιτητικού δανείου.