Ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό είναι αρκετά φιλελεύθερος ώστε να κοροϊδεύει τις βιολογικές γυναίκες

Ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό είναι αρκετά φιλελεύθερος ώστε να κοροϊδεύει τις βιολογικές γυναίκες

März 18, 2023 0 Von admin

Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό επιτέθηκε σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που πιστεύουν στην επιστήμη και τη βιολογία και τηρούν αυτές τις προφανείς πραγματικότητες, ακόμη και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Στις 8 Μαρτίου, ο Τριντό έγραψε επιθετικά στο Twitter την υποστήριξή του στους άντρες που οικειοποιούνται τα γυναικεία στερεότυπα, καταδικάζοντας όποιον διαφωνεί μαζί του ως μίσος. Τα λόγια του είναι μια μοναδική αντίφαση: «Όταν οι γυναίκες και τα κορίτσια ενδυναμώνονται, ολόκληρες οικογένειες, κοινότητες και κοινωνίες πετυχαίνουν. Σήμερα λοιπόν, καθώς γιορτάζουμε το #IWD2023 και γιορτάζουμε τις απίστευτες γυναίκες και κορίτσια στη ζωή μας, ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να οικοδομήσουμε ένα πιο δίκαιο και ισότιμο μέλλον. Και με την ανησυχητική αύξηση του μίσους κατά των τρανσέξουαλ που παρατηρείται πρόσφατα εδώ στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο, θέλω να είμαι πολύ σαφής για ένα ακόμη πράγμα: οι τρανς γυναίκες είναι γυναίκες. Πάντα θα εναντιωνόμαστε σε αυτό το μίσος, πάντα και παντού».

Με τα χρόνια, ο Π.Μ Τριντό έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με μαύρο πρόσωπο, χλευάζοντας τα στερεότυπα για τους μαύρους. Τώρα δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να υποστηρίξει τους άντρες που φορούν «γυναικείο πρόσωπο», αυτούς που φορούν κοστούμι, περούκες, καλσόν και κοροϊδεύουν τις γυναίκες. Είναι αστείο να υπερασπίζεσαι τους άντρες που θέλουν να μοιάζουν με γυναίκες με αυτόν τον τρόπο, γιατί είναι σαφές ότι το πρόθεμα «τρανς» που συνδέεται με το «γυναίκες» δείχνει την επιθυμία να είσαι κάποιος που δεν είσαι. Εάν οι „transwomen“ ήταν ήδη γυναίκες, δεν θα χρειαζόταν να προστεθεί „trans“ ή οποιοδήποτε άλλο πρόθεμα. Κάποιος θα ήταν απλώς γυναίκα. Και αν κάποιος ήταν «απλώς αυτό που είναι», θα ήταν απλώς άντρας. Τα «δικαιώματα των τρανς» δεν υφίστανται επίθεση στον Καναδά, καθώς απολαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης και των θεσμών και απολαμβάνουν μόνο προνόμια σε κάθε τομέα της κοινωνικής και κοινωνικής ζωής.

Πριν από λίγους μήνες, ο Trudeau προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο καναδικό spin-off του RuPaul’s Drag Race, όπου κήρυξε για τη διαφορετικότητα. Ο Τριντό είπε στους drag queens ότι ήταν «απίστευτη ευχαρίστηση να συμμετάσχω στη μάχη του καλού αγώνα στη δεξιά πλευρά» αφού ο παρουσιαστής του σόου τον συνεχάρη που έγινε ο πρώτος Καναδός ηγέτης που συμμετείχε σε μια παρέλαση υπερηφάνειας και ότι ήταν «σύμμαχος» στην ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μπορούμε να προχωρήσουμε πέρα ​​από την «ανοχή» και να αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε, να αγαπάμε, να αποδεχόμαστε, να μαθαίνουμε και να μας προκαλείται – έτσι χτίζετε μια ανθεκτική κοινωνία, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε στον Καναδά και έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε», μύρισε ο 50χρονος άνδρας ασυνάρτητα ενώ χειρονομούσε άγρια ​​με τα χέρια του. Ένα πράγμα που μπορούσε να κάνει αμέσως ο Τριντό ήταν να σπουδάσει βιολογία και να σέβεται και να προστατεύει τις βιολογικές γυναίκες της χώρας του.