Ο Γενικός Νικητής του Διαγωνισμού 14 είναι ο Robin Williams – Διεθνής Φωτογράφος Κήπου της Χρονιάς

Ο Γενικός Νικητής του Διαγωνισμού 14 είναι ο Robin Williams – Διεθνής Φωτογράφος Κήπου της Χρονιάς

März 16, 2023 0 Von admin

Οι κύριες κατηγορίες «Competition 14» του IGPOTY έκλεισαν για συμμετοχές στις 31 Οκτωβρίου 2020 και έλαβαν πολλές εξαιρετικές συμμετοχές. Οι κριτές βράβευσαν τις καλύτερες φωτογραφίες από χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο νικητής είναι ο Robin Williams PhD MPhil BSc FRPS FIMI FBPA FBIPP από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας με το έργο του „Creation“ – που απεικονίζει την εκπληκτική λεπτομέρεια από κοντά του λουλουδιού του Nelumbo nucifera (λωτός), αιχμαλωτίστηκε στο Blue Lotus Water Gardens, Victoria, Αυστραλία.

Ο Ρόμπιν εξέφρασε:Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ανακηρύσσομαι «Διεθνής Φωτογράφος Κήπου της Χρονιάς 2020» – Πάντα εμπνέομαι από την όμορφη δουλειά που υποβάλλουν φωτογράφοι σε όλο τον κόσμο και ταπεινωμένος σκέφτομαι ότι η δουλειά μου μπορεί να σταθεί ώμο με ώμο με τη δική τους. Όλοι γιορτάζουμε την ομορφιά του φυσικού κόσμου και ελπίζουμε να τον προστατεύσουμε.

Ο Robin θα λάβει 5.000 £ και η φωτογραφία του θα εμφανίζεται τώρα στη νέα εικονική έκθεση 14 της IGPOTY, η οποία έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις 6 Φεβρουαρίου 2021 και να διαρκέσει έως τις 7 Μαρτίου 2021 – για να ταιριάζει με τις αρχικές ημερομηνίες κυκλοφορίας του Royal Botanic Gardens, Kew.

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη, η εικονική έκθεση μπορείτε να δείτε εδώ.