Οι νέοι νόμοι στην Ισπανία στοχεύουν να υποβαθμίσουν τον ανδρικό παράγοντα

Οι νέοι νόμοι στην Ισπανία στοχεύουν να υποβαθμίσουν τον ανδρικό παράγοντα

März 18, 2023 0 Von admin

Έχω γράψει πολλές φορές για τον ανδρισμό που θεωρείται τοξικός, για τη συστηματική και θεσμοθετημένη επίθεση στους άνδρες, για τον ανδρισμό που περιφρονείται και υφίσταται διακρίσεις.

Έχω επιμείνει πολλές φορές ότι ένας άντρας επιτρέπεται να είναι άντρας μόνο εάν συμμορφώνεται με τα καθορισμένα κριτήρια της θηλυκοποιημένης αρρενωπότητας, ή αυτό που ονομάζουν νέος ανδρισμός. Μια ανασχεδιαστική εφεύρεση ακριβώς όπως αυτή του νέου κανονικού ή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι να εξαφανίσουμε το παλιό για να οικοδομήσουμε εκ νέου σύμφωνα με νέες παραμέτρους που ορίζονται από εκείνους που επιδιώκουν την καταστροφή του ατόμου και του Θεού.

Αλλά αυτά δεν είναι απλά λόγια ή ιδέες, όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στους νόμους. Ως εκ τούτου, σήμερα θα μιλήσω για αυτούς τους νόμους, γιατί δεν θέλω να αφήσω τα πάντα με λέξεις με τις οποίες κάποιος μπορεί να συμφωνήσει ή όχι.

Στην Ισπανία, έχουν θεσπιστεί εννέα νόμοι στους οποίους το αρσενικό χτυπιέται ή αποβάλλεται. Και οι νόμοι καταλήγουν να διαμορφώνουν την κοινωνία, κάτι που γράφεται με τη μορφή νόμου θεωρείται ευρέως ως «καλό» και το μοντέλο που πρέπει να ακολουθηθεί. γι‘ αυτό η κοινωνία απορρίπτει την αρρενωπότητα και απαιτεί από τους άνδρες να είναι διαφορετικά αν θέλουν να γίνουν αποδεκτοί.

Ας δούμε αυτούς τους νόμους:

  • Νόμος για την ισότητα κάνει διακρίσεις σε βάρος των ανδρών με ποσοστώσεις και θετικές διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.
  • ο έμφυλη βία ο νόμος καθιστά τους άνδρες πιθανούς καταχραστές αντιστρέφοντας το βάρος της απόδειξης.
  • Trans νόμοι ακυρώστε τη σεξουαλική ετερότητα και υπερασπιστείτε ότι το να είσαι άνδρας είναι μεταβλητό και δεν έχει καμία σχέση με τη βιολογία.
  • Νόμος για τις αμβλώσεις αφήνει τους πατέρες χωρίς την εξουσία να λάβουν οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τα παιδιά τους.
  • ο άδεια πατρότητας ο νόμος δεν αναφέρει σε κανένα σημείο τη λέξη «πατέρας».
  • Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή Οι νόμοι δημιουργούν έναν κόσμο στον οποίο το αρσενικό είναι αναλώσιμο.
  • Παιδική προστασία ο νόμος δεν επιτρέπει τη γονική εξουσία.
  • ο οικογενειακό δίκαιο θεωρεί ότι το αρσενικό δεν είναι απαραίτητο για τη δημιουργία οικογένειας.
  • Η συνολική σεξουαλική ελευθερία ο νόμος (ο νόμος μόνο του ναι είναι ναι) ποινικοποιεί τους άνδρες για το γεγονός ότι είναι άντρες και καταδικάζει τον ανδρισμό στο σύνολό του.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι δεν μιλάμε για κούφιες ιδέες αλλά για πραγματικότητα, για νόμους σχεδιασμένους να καταστρέψουν το αρσενικό, να καταδικάσουν την αρρενωπότητα και να επανασχεδιάσουν τους άντρες σύμφωνα με ένα γυναικείο πρότυπο. Και με τον άνθρωπο καταστρέφουν και την οικογένεια και τον άνθρωπο, καταδικάζοντας τα άτομα σε μοναξιά και εγωκεντρισμό.