Ξύπνησε οι πολιτικές της Disney βλάπτοντας σοβαρά τις τύχες του γίγαντα της ψυχαγωγίας

Ξύπνησε οι πολιτικές της Disney βλάπτοντας σοβαρά τις τύχες του γίγαντα της ψυχαγωγίας

März 17, 2023 0 Von admin

Το House of Mouse έχει απομακρυνθεί πολύ από την φιλική προς την οικογένεια εικόνα που δημιούργησε επιμελώς ο ιδρυτής του Walt Disney εδώ και πολλές δεκαετίες. Πράγματι, η Disney ηγείται του διεθνούς αγώνα για την επιβολή της ριζοσπαστικής LGBT ατζέντας στα παιδιά μας. Για παράδειγμα, η Disney πολέμησε σκληρά για να αντιταχθεί σε έναν νέο νόμο της Φλόριντα που απαγορεύει τη διδασκαλία της ιδεολογίας LGBT σε παιδιά από το νηπιαγωγείο μέχρι την τρίτη τάξη. Έχει δημιουργήσει ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως Παράξενος κόσμος και Ετος φωτός και τηλεοπτικές εκπομπές όπως ιτιά που έχουν έντονα LGBT θέματα. Έχει συνεργαστεί με ριζοσπαστικές LGBT οργανώσεις, όπως η χορωδία των ομοφυλόφιλων ανδρών του Σαν Φρανσίσκο, η οποία έχει δηλώσει ανοιχτά ότι έρχεται μετά τα παιδιά μας. Σε όλα τα καταστήματά της της Disney, διαθέτει έντονα ρούχα και αξεσουάρ με θέμα LGBT.

Και τώρα τα κοτόπουλα έρχονται σπίτι για να ξεκουραστούν. Δεδομένου ότι η Disney εμφανίστηκε έντονα για την ατζέντα LGBT, την αξία των μετοχών της έχει πέσει κατακόρυφα κατά 33%. Του υπηρεσίες ροής χάνουν 1 δισεκατομμύριο δολάρια το τρίμηνο. Παράξενος κόσμος και Ετος φωτός έχουν χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Φλόριντα έχει ακυρωθεί τα ειδικά φορολογικά και κυβερνητικά καταστατικά που έδωσαν στην Disney εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια περισσότερα σε προνόμια. Και τώρα μάθαμε ότι η Disney έχασε την πρώτη δεκάδα της κατάταξης για αναζητήσεις στο Διαδίκτυο για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ως The Street Αναφορές:

«Η μελέτη από familydestinationsguide.com. εξέτασε ποια τουριστικά αξιοθέατα έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις σε κάθε πολιτεία. Τα αποτελέσματα κυμαίνονται από εθνικά πάρκα, όπως το Glacier, το Acadia και το Grand Canyon, μέχρι παραλίες όπως το Rehoboth και το Myrtle, μέχρι τα αγαπημένα της περιοχής όπως η Graceland. Το σπίτι και το μουσείο του Έλβις Πρίσλεϊ είναι κορυφαίο με ανθρώπους στο Τενεσί, τον Μισισιπή και το Αρκάνσας. Αλλά, περιέργως, το Walt Disney World στη Φλόριντα δεν μπήκε καν στη λίστα. Και η Disneyland, στο Anaheim ήταν η πιο δημοφιλής σε μία μόνο πολιτεία: την Καλιφόρνια».

Πόσα χρήματα θα πρέπει να χάσει η Disney προτού αρχίσει να επανεξετάζει την ισχυρή υποστήριξή της στην ατζέντα LGBT; Φοβάμαι ότι μόνο η χρεοκοπία θα θεραπεύσει το House of Mouse από την ερωτική του σχέση μαζί του. Και μέχρι τότε θα συνεχίσει να κατηχεί τα παιδιά μας σε αυτή τη ριζοσπαστική ιδεολογία.

Εάν αντιτίθεστε στην αφυπνισμένη ατζέντα της Disney, υπογράψτε την Απορρίψτε την αναφορά της Disney για να ενημερώσετε την εταιρεία ότι δεν θα της δώσετε κανένα από τα δολάρια σας μέχρι να γίνει και πάλι ένας οργανισμός φιλικός προς την οικογένεια.