Μονοήμερες αναβαθμίσεις για κάθε προϋπολογισμό και επίπεδο δεξιοτήτων — Κλειδαριές και πόρτες

Μονοήμερες αναβαθμίσεις για κάθε προϋπολογισμό και επίπεδο δεξιοτήτων — Κλειδαριές και πόρτες

Mai 19, 2023 0 Von admin
Η κλειδαριά στην εξώπορτά σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ασφάλεια του σπιτιού σας.
Φωτογραφία Pexels από την Alena Darmel

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα οικιακής ασφάλειας, το 34 τοις εκατό των διαρρηκτών έχουν πρόσβαση σε ένα σπίτι γυρίζοντας το πόμολο, πράγμα που σημαίνει ότι η πόρτα δεν ήταν εξαρχής κλειδωμένη. Εάν είναι κλειδωμένο, η επιλογή κλειδώματος γίνεται η δεύτερη επιλογή για απόκτηση πρόσβασης.

Αλλά αν μπορείτε να κάνετε απλά βήματα, όπως να κλειδώσετε τις πόρτες και τα παράθυρά σας, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τις πιθανότητες διάρρηξης του σπιτιού σας. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα για να αναβαθμίσετε τις κλειδαριές και τις πόρτες σας.

Αυτός ο οδηγός επισημαίνει τις εύκολες αναβαθμίσεις μιας ημέρας που θέλετε να εξετάσετε, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων ή τον προϋπολογισμό σας.

Αποκτήστε κλειδαριές κατά της επιλογής

Εάν οι πόρτες και τα παράθυρά σας είναι κλειδωμένα, οι διαρρήκτες συνήθως στρέφονται στη δεύτερη πιο εύκολη επιλογή: την επιλογή κλειδαριάς. Αν και είναι περίπλοκο, το μάζεμα κλειδαριάς δεν είναι δύσκολο να σπάσει για έναν επαγγελματία διαρρήκτη. Ακόμη και ένας ερασιτέχνης διαρρήκτης μπορεί να το μάθει σε λίγες μέρες.

Έτσι, εάν η πόρτα σας εξακολουθεί να έχει παραδοσιακές κλειδαριές, το κλείδωμα μπορεί να μην εγγυάται ότι οι κλειδαριές σας θα κρατήσουν μακριά τους διαρρήκτες. Η εγκατάσταση μιας κλειδαριάς κατά της κοπής είναι η ευκολότερη λύση για την αποφυγή της κοπής—δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες. είναι τόσο εύκολο όσο να αφαιρέσετε την υπάρχουσα κλειδαριά σας.

Εγκαταστήστε μια καταχώριση χωρίς κλειδί

Οι κλειδαριές κατά της επιλογής δεν είναι 100% αλάνθαστες. Επαγγελματίες διαρρήκτες μπορεί ακόμα να βρει τρόπο να μαζέψει τις κλειδαριές. Αλλά η επιτυχία τους σε αυτό είναι αρκετά περιορισμένη. Εάν θέλετε μια κλειδαριά όπου η επιλογή κλειδαριάς δεν είναι επιλογή, οι κλειδαριές εισόδου χωρίς κλειδί είναι ο καλύτερος τρόπος!

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι κλειδαριές εισόδου χωρίς κλειδί δεν έχουν πάντα υποδοχή κλειδιού. Οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν έναν κωδικό πρόσβασης ή να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή στο τηλέφωνο για να τον ανοίξουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε κλειδαριές που απαιτούν βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας για πρόσβαση.

Το καλό με τις επιλογές εισόδου χωρίς κλειδί είναι ότι ενσωματώνουν έξυπνες τεχνολογίες που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτές εξ αποστάσεως. Η δυνατότητα πρόσβασης στις πόρτες σας από απόσταση είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για άτομα που συνηθίζουν να ξεχνούν να κλειδώνουν τις πόρτες τους επειδή μπορούν να το κάνουν τη στιγμή που το θυμούνται, αρκεί να έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μαγνητικές Κλειδαριές

Οι μαγνητικές κλειδαριές χρησιμοποιούν μαγνητική δύναμη για να συγκρατούν την πόρτα στη θέση τους και είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές κλειδαριές. Συνήθως, μια μαγνητική πόρτα διαθέτει έναν μαγνήτη τοποθετημένο στο πλαίσιο της πόρτας και μια μεταλλική πλάκα στην πόρτα.

Οι μαγνητικές κλειδαριές δεν χρησιμοποιούν συνηθισμένους μαγνήτες. Αντίθετα, είναι ειδικοί ηλεκτρικοί μαγνήτες που συχνά συνοδεύονται από κλειδαριές εισόδου χωρίς κλειδί και απαιτούν ένα κλειδί ή ένα μπρελόκ για να κρατηθεί και να απελευθερωθεί. Αυτές οι μαγνητικές κλειδαριές μπορούν να παράγουν όση δύναμη συγκράτησης απαιτούν οι ανάγκες σας.

Περίπου 600 λίβρες δύναμης συγκράτησης θα είναι αρκετά σε ένα συνηθισμένο σπίτι για να αποκρούσουν τους διαρρήκτες. Αλλά αν θέλεις ασφαλίστε τις πόρτες σας με μαγνητικές κλειδαριές με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη κράτησης, απλώς αυξήστε τον προϋπολογισμό σας και θα πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας

Εκτός από την ασφάλιση της πόρτας σας, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταστήσετε και άλλα συστήματα ασφαλείας κατά των διαρρηκτών. Η αναφορά ενός συστήματος ασφαλείας μπορεί να σας θεωρήσει ένα εξελιγμένο σύστημα που απαιτεί χιλιάδες δολάρια για την εγκατάσταση. Αυτό μπορεί να ίσχυε στο παρελθόν, αλλά σήμερα, κάτι τόσο απλό όσο μια κάμερα ασφαλείας εγκατάστασης DIY είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι κάμερες έχουν δυνατότητες αμφίδρομης επικοινωνίας, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με το άτομο στην πόρτα σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πείτε στον διαρρήκτη ότι παρακολουθείται και ότι η αστυνομία είναι καθ‘ οδόν — κάτι που τις περισσότερες φορές θα τον κάνει να τραπεί σε φυγή.

Και δεν θα χρειαστεί να παρακολουθείτε συνεχώς. οι κάμερες θα στέλνουν ειδοποιήσεις απευθείας στο τηλέφωνό σας σε περίπτωση δραστηριότητας, ώστε να γνωρίζετε τυχόν συμβάντα στην πόρτα σας.

Τελικές Λέξεις

Οι πόρτες σας είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για την προστασία του νοικοκυριού σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για την ακεραιότητα των θυρών σας, οι επιδιορθώσεις που επισημαίνονται σε αυτόν τον οδηγό μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ασφάλειάς τους χωρίς να χρειάζεται να καλέσετε έναν ειδικό ή να ξοδέψετε χιλιάδες δολάρια.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης

Διασυνδεδεμένοι ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα X-Sense

Λατρεύω την εύκολη εγκατάσταση και χρήση του σετ ανιχνευτών καπνού και CO X-Sense.

Scary Toaster Oven Fire and How I Svet It

φωτιά φούρνου τοστιέρα