Η Zylo εξασφαλίζει τη σειρά C 31,5 εκατομμυρίων $ για να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος SaaS και να λειτουργήσουν τις ανανεώσεις

Η Zylo εξασφαλίζει τη σειρά C 31,5 εκατομμυρίων $ για να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος SaaS και να λειτουργήσουν τις ανανεώσεις

März 24, 2023 0 Von admin

Ο ηγέτης διαχείρισης SaaS επιταχύνει την ανάπτυξη και διπλασιάζει τις νέες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του έτους ρεκόρ. Ο νέος επενδυτής Baird Capital προηγείται.

ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ – 29 Νοεμβρίου 2022Zylo, ο ηγέτης των επιχειρήσεων στο SaaS Management, ανακοίνωσε σήμερα χρηματοδότηση 31,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Series C με επικεφαλής την ομάδα Venture Team της Baird Capital. Οι οργανισμοί παγκοσμίως βασίζονται στο Zylo για να βρουν, να διαχειριστούν και να μειώσουν τη δαπάνη, την εξάπλωση και τον κίνδυνο εφαρμογής SaaS – προκλήσεις που τίθενται στο προσκήνιο δεδομένων του τρέχοντος οικονομικού κλίματος.

Ο γύρος χρηματοδότησης περιελάμβανε επίσης Spring Lake Equity Partners και υφιστάμενους επενδυτές Bessemer Venture Partners, Menlo Ventures και High Alpha, καθώς και στρατηγικούς συνεργάτες και επενδυτές Coupa Ventures.

«Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε την ομάδα Venture Team της Baird Capital και τους Spring Lake Equity Partners ως νέους επενδυτές που, μαζί με τους συνεργάτες μας που επιστρέφουν, αναγνωρίζουν τις πιθανές δυνατότητες που έχει η Zylo να εδραιώσει τη θέση μας ως ηγέτης της κατηγορίας SaaS Management», είπε. Έρικ Κρίστοφερ, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Zylo. «Αυτή η χρηματοδότηση θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε την καινοτομία προϊόντων και τις προσλήψεις, αξιοποιώντας την επιτυχία που γνωρίσαμε τον περασμένο χρόνο – μια περίοδο ανάπτυξης που περιελάμβανε διπλασιασμό νέων επιχειρήσεων και δημιουργία ρεκόρ ζήτησης και διατήρησης πελατών».

Κατά μέσο όρο, οι εταιρείες χρησιμοποιούν περισσότερες από 300 εφαρμογές SaaS και δαπανούν υπερβολικά τις άδειες κατά 15% κάθε χρόνο, σύμφωνα με Έρευνα Zylo. Το Zylo εξαλείφει το περιττό κόστος, βοηθώντας τις εταιρείες να λάβουν μεγαλύτερη απόδοση από την επένδυσή τους στο λογισμικό. Η ευκαιρία για εξοικονόμηση είναι σημαντική, δεδομένου ότι η μέση δαπάνη SaaS φτάνει τα 65 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Οι CIO και οι CFO προσβλέπουν όλο και περισσότερο στις λύσεις SaaS Management της Zylo για να επιτύχουν προβολή σε όλες τις δεσμεύσεις SaaS των οργανισμών τους και να σταματήσουν την εξάπλωση του SaaS.

«Η επένδυση στο SaaS έγινε ακόμη πιο κρίσιμη τα τελευταία χρόνια, καθώς οι εταιρείες προσπάθησαν να δώσουν προτεραιότητα σε νέα εργαλεία και τεχνολογία που βοήθησαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους σε λειτουργία στην πανδημία. Ωστόσο, αυτό το νέο περιβάλλον συνέβαλε στην επιτάχυνση των δαπανών και των εγκαταστάσεων SaaS που έχουν χάσει την αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο, καθιστώντας έτσι τη δική του πρόκληση που επηρεάζει τις εταιρείες παγκοσμίως», δήλωσε ο Benedict Rocchio, Συνεργάτης της Baird Capital και νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Zylo. «Η Baird Capital αναγνωρίζει ξεκάθαρα την αξία που παρέχει η Zylo στους πελάτες της μέσω της διαχείρισης του SaaS και πιστεύει ότι είναι ακόμη πιο σημαντική στο τρέχον οικονομικό κλίμα».

Εκτός από την περαιτέρω επένδυση στην πρόοδο των προϊόντων, αυτή η χρηματοδότηση θα επιτρέψει στη Zylo να συνεχίσει να επεκτείνει τις ομάδες προώθησης στην αγορά και μηχανικών στην περιοχή της Ινδιανάπολης, μαζί με προσλήψεις υβριδικών σε όλη τη χώρα.

«Με περισσότερες από 30 εκατομμύρια άδειες SaaS και δεδομένα δαπανών 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπό διαχείριση, η Zylo είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης στην κατηγορία», δήλωσε ο Byron Deeter, συνεργάτης της Bessemer Venture Partners. «Η ανάγκη για τις εταιρείες να διαχειριστούν την ταχεία αύξηση του κόστους συνδρομής SaaS και cloud είναι προφανής. Η Zylo αναπτύσσεται παράλληλα με τη ζήτηση και η Bessemer είναι ενθουσιασμένη που συνεχίζει να επενδύει και να συνεργάζεται για την περαιτέρω υποστήριξη της ανάπτυξής τους.»

Ο πελάτης της Zylo Coupa έχει βιώσει από πρώτο χέρι την αξία που μπορεί να προσφέρει η Zylo σε εταιρείες που διαχειρίζονται εκατοντάδες εφαρμογές SaaS.

«Με ένα παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και χιλιάδες υπαλλήλους, η διαχείριση του SaaS δεν ήταν απλώς ένα «καλό» αλλά ένα κρίσιμο στοιχείο της συνεχούς ανάπτυξής μας», δήλωσε ο Eric Tan, CIO της Coupa. «Η Zylo μας έδωσε τη διαφάνεια και την προβολή που αναζητούσαμε για να λάβουμε στρατηγικές και επιχειρηματικές αποφάσεις».

Αυτή η ανακοίνωση χρηματοδότησης έρχεται μετά από μια χρονιά ρεκόρ. Εκτός από τις αυξήσεις της Zylo στη ζήτηση, τις νέες επιχειρήσεις και τη διατήρηση πελατών, η εταιρεία ονομάστηκε από το G2 ως ηγέτης σε δύο κατηγορίες: SaaS Spend Management και SaaS Operations Management.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα SaaS Management της Zylo και τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης κόστους, επισκεφθείτε zylo.com.

Σχετικά με Zylo

Η Zylo είναι ο εταιρικός ηγέτης στο SaaS Management. Εταιρείες όπως η Adobe, η Atlassian, η Coupa, η Doordash, η Intuit, η Slack, η Salesforce και η Yahoo αξιοποιούν την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Zylo και την απαράμιλλη τεχνογνωσία της SaaS Management για τον έλεγχο του αυξανόμενου κόστους και των κινδύνων του SaaS βελτιώνοντας παράλληλα την υιοθέτηση λογισμικού από τους υπαλλήλους και προωθώντας την καινοτομία.

Με περισσότερες από 30 εκατομμύρια άδειες SaaS και 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε δαπάνες SaaS υπό διαχείριση, η Zylo τροφοδοτείται από περισσότερα δεδομένα από οποιονδήποτε άλλο πάροχο. Μόνο η εταιρική πλατφόρμα διαχείρισης SaaS της Zylo παρέχει 100% ορατότητα στο αποτύπωμά σας στο SaaS για να αυξήσετε τις χρήσιμες πληροφορίες και τις αυτοματοποιημένες ροές εργασίας. Παράλληλα με την πλατφόρμα, το Zylo προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες βελτιστοποίησης δαπανών για μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους, απελευθερώνοντας πόρους, εφαρμόζοντας μια αποδεδειγμένη καλύτερη προσέγγιση στην κατηγορία για τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων SaaS από άκρη σε άκρη.

Έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 67,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα, η Zylo υποστηρίζεται από κορυφαίους επενδυτές του SaaS, συμπεριλαμβανομένων των Bessemer Venture Partners, Menlo Ventures, Baird Capital’s Venture Team, Spring Lake Equity Partners, High Alpha, GGV, Slack Fund, Salesforce Ventures και Coupa Ventures. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε zylo.com.

Επικοινωνία μέσων

Μέρεντιθ Άλμπερτσον
Chief Marketing Officer, Zylo
[email protected]

Σαμ Πέρι
BLASTmedia για Zylo
317.806.1900 x152
[email protected]